Om mig och TAG Sales AB

TAG Sales AB startades 2017 men jag, Gustav Björk, som driver företaget har arbetat som egenföretagare inom webb sedan 2015. Ett AB blev nästa steg i utvecklingen och sedan dess har jag tagit på mig större utmaningar. Det viktiga för mig är att behålla den personliga kontakt som jag har med mina kunder, att kunna ge struktur och enkelhet till mina kunder.

Vad vi kan göra för er

Vi erbjuder bredd inom webbtjänster. Företaget har valt att fokusera på lösningar inom WordPress men vi ger en helhet inom hemsidor och marknadsföring. Genom många års erfarenhet har vi lärt oss vilka lösningar som är viktiga utöver en väldesignad och bra hemsida.

Våra tjänster

Detta är mer specifikt vad vi kan erbjuda

 • Hemsida och e-handel
  Vi skapar lättskötta, väldesignade och strukturerade hemsidor och e-handelsidor i wordpress. WordPress är ett kraftfullt CMS som är enkelt att hantera för alla användare. Vi anpassar sidor, funktioner och integrationer helt efter behovet.
 • Databas och register
  Att hålla reda på kunder, medlemmar eller annat kan vara knepigt med om man är flera personer. Vi bygger databaser och register direkt kopplade till er hemsida. Att ha en bra rutin för personuppgifter är något som är väldigt viktigt med tanke på GDPR. Samla allt på ett ställe som är säkert och lätt-tillgängligt!
 • Server
  Istället för att lägga våra kunders hemsidor på ett vanligt webbhotell och dela server med tusentals andra har vi valt att bygga egna VPS:er (Virtual Private Server). Det ökar inte bara säkerheten och prestandan på hemsidan utan ger oss direkt kontroll om det är något problem.
 • Support och projekthantering
  Om man driver ett större företag eller har många kunder kan det vara utmanande att hålla koll på allt. Vi bygger ett kraftfullt support och projektsystem där man enkelt kan hantera anställda, kunder, uppgifter som ska göras, filer och massa mer. Något man får direkt erfarenhet som kund hos oss då vi själva använder oss av detta.
 • Design
  Till alla arbeten vi gör spelar design en central roll för besökare och kundernas upplevelse. Baserat på behovet behöver designen vara anpassad för att lättare komma till avslut, enkelt hitta information och tillfredställande att befinna sig på en hemsida.
 • Översättning
  Har man kunder/besökare från annat land eller vill skapa bästa upplevelsen krävs det att sidorna har rätt översättning och rätt ord på rätt ställe. Vi arbetar dagligen med översättning för anpassning eller för att skapa flerspråkiga hemsidor.